Om mig

Mitt intresse för bakning övergick till ren och skär tårtpassion när min äldste son skulle döpas och jag bestämde mig för att göra hans doptårtor. Efter det var jag fast. Jag bakade till nära och kära i några år och när jag sen blev mammaledig med son nr 2 utvecklades min tårtpassion nästan till en sorts besatthet, där skapandet inte hade några gränser. Jag hade äntligen hittat något där jag fick utlopp för min kreativa sida och som jag dessutom hade talang för.

När min äldste son fyllde fyra år önskade han sig en tårta med kinderägg på. Jag gjorde en chokladtårta med "extra allt" på och la ut bilden på min instagram. Sen small det bara till! Bilden delades hej vilt på både instagram och på nätet. Den delades bl.a av "9GAG" med sina drygt 31 miljoner följare på instagram och fick nästan 1 miljon "likes" med en gång. Folk från hela världen började höra av sig! En skottländsk tjej skrev och berättade att i hennes hemland gick jag under namnet "Kindercake-lady". 

Min kindertårta cirkulerar i olika tappningar och versioner på många tårt-sidor, vilket är jätte häftigt att se. Namnet Cake by Maddy blev "känt" och när jag beslöt mig för att starta eget var namnet redan en självklarhet.

Läs mer om mig i en intervju av NWT: (Nya Wermlands tidiningen) http://nwt.se/mera/helg/2016/04/30/tartor-rena-dro...

KH-Aktuellt: (sidan 39) https://issuu.com/svenskmediakonsult/docs/kh8-16_i... 

Karlstads Tidningen: http://kt.se/kt-topp/2016/fantasin-flodar-hos-cake...

Jag bakar allt från grunden och använder mig inte av några halvfabrikat. Och alltid med bra råvaror av hög kvalitet. Jag gör allt med stor passion och kärlek! Och alltid med det där "lilla extra".

Jag får ofta höra att tårtorna är lika goda som fina att se på, vilket är en självklarhet för mig såklart.

Här är den berömda "Kinder tårtan", känner ni igen den? :)