Info och villkor:

Jag jobbar med er tårta under ca 3-4 dagar för att den ska både smaka underbart och se fantastisk ut. Vissa dekorationer gör jag tidigare än så. Därför behöver jag eran beställning minst en vecka innan, (med risk för att jag är fullbokad så gärna så tidigt som möjligt) Jag kan eventuellt ta några sista minuten beställningar i mån av tid så hör gärna med mig om så skulle vara fallet.

Beställningar görs via mail, hemsidan, facebook, sms eller via telefon. Se under fliken "kontakt". Jag tar inte emot beställningar i lokalen.

Er beställning är inte färdig förrän ni har fått en bekräftelse av mig.

Betalningar via bankgiro, ska vara betalda senast 3 dagar innan hämtning.

Jag tar inte kort betalning. Du kan betala via swish på nr: 1231499524. Eller kontant vid hämtning. Tänk dock på att ta med jämna pengar då jag inte har pengaförvaring i lokalen.

Beställningen hämtas i min lokal på överenskommen tid. Adress: Söderlundsvägen 15, 653 50 Karlstad, dagen innan eller samma dag tårtan ska ätas.

Jag ansvarar inte för tårtan eller bakverken när dom lämnat mig. Jag står inte för om dom tappas eller går sönder under frakt.

Du fraktar bäst tårtan plant i bagageutrymmet, se till så att kartongen står stadigt så den inte glider omkring. Inte i sätet eller knät då den kan kana i sidled.

Ni förvarar tårtan i kylskåp. Tänk på att inte förvara något i kylskåpet samtidigt som luktar skarpt som tårtan kan ta smak av.

Om tårtan förvaras rätt håller den sig minst 2-3 dagar. (Många äter tårtan 4-5 dagar efter utan problem.)

Ställ gärna fram tårtan 30-60 minuter innan den ska ätas, så den mjuknar lite, och på så vis smakar bättre.

Större sockerdekorationer kan innehålla coctailpinnar för att ge stadga. Detta meddelar jag såklart innan, så att ingen råkar äta/svälja den.

Varför en tårta hos mig kostar lite mer är för att inget massproduceras. Varje tårta är unik och görs för hand, från grunden och helt efter erat önskemål. Jag lägger ner mycket tid och kärlek på alla beställningar. Det är inte bara en tårta, utan ett konstverk.

Självklart kan jag anpassa mig efter en allergi. Jag kan dock inte garantera att det är 100% fritt från spår då jag inte har ett speciellt tillverkningsrum för dessa ändamål. Pga lite högre kostnader och mer tid kostar allergianpassat lite mer per bit.

Avvbokning måste ske minst 5 dagar innan, senare än så debiteras du för eventuella ingredienser och kostnader om jag hunnit börja jobba med er beställning. Ej hämtad beställning debiteras fullt pris.

Jag förbehåller mig rätten att avboka er beställning om jag mot förmodan skulle bli allvarligt sjuk (vilket förhoppningsvis inte händer) då jag är själv i företaget och inte kan ringa in någon ersättare.

Jag förbehåller mig rätten att ändra priserna i prislistan.


Villkor vid beställning av bröllopstårta;

Betalning sker i förskott. 10 dagar innan hämtning/leverans ska betalningen vara gjord om inget annat är uppgjort.

Avbokning ska ske senast 20 dagar innan, vid avbokning senare än 20 dagar så debiterar jag för ingredienser & eventuella kostnader om jag börjat arbeta med eran beställning. Ej uthämtad tårta debiteras fullt pris.

Vid hyra av tårtfat återlämnas detta inom 4 dagar efter leveransdatum och eventuella

skador eller utebliven retur debiteras med värdet på fatet.