Bröllopstårtor


Här följer lite priser och information kring tårtan till den stora dagen.  

Jag erbjuder bröllopskonsultation och smakprover om ni vill testa lite smaker och bolla lite ideer innan ni bestämmer er. Under konsultationen går vi igenom hur tårtan ska se ut och smaka. Ni får provsmaka på några olika fyllningar och bottnar, enligt överenskommelse. 

Detta kostar 450:- för 2 personer.

Det går självklart bra att boka er bröllopstårta utan konsultation. Då pratar vi igenom er beställning, som vanligt, via mail, facebook eller telefon istället.


Ni hämtar er tårta hos mig på överenskommen tid. Vill ni ha tårtan levererad går detta att ordna mot en leveransavgift. Säg då till i tid så ni är säkra på att jag har tid.

Då tårtan ska stå i kylskåp, tänk på att se till att det finns ett kylskåp i festlokalen som rymmer tårtan och att det inte innehåller något som luktar starkt som tårtan kan ta smak av. Ställ gärna fram tårtan 30-60 min innan servering så den hinner mjukna lite.


Hör av er i god tid om ni vill boka ett datum för er bröllopstårta. Även om ni inte vet exakt antal gäster eller hur tårtan ska se ut. Då har ni i alla fall bokat ett datum hos mig, så jag inte riskerar att vara fullbokad.


Jag har en vit vacker tårtställning med fem våningar (går att plocka av dom våningarna man inte behöver) och ett maffigt silverfärgat tårtfat att hyra för vardera 400:- plus en kontant depositionsavgift på ytterligare 500:- som återfås när ställningen/fatet är återlämnat i samma skick som det lånades i.


Priser:

1-våningstårtor: från 69:-/bit

2-våningstårtor: från 72:-/bit

3-våningstårtor: från 78:-/bit

Kontakta mig för ett mer exakt pris (se fliken "kontakt")


*Villkor bröllopstårta:

Betalning sker i förskott. 10 dagar innan hämtning/leverans ska betalningen vara gjord om inget annat är uppgjort.

Avbokning ska ske senast 20 dagar innan, vid avbokning senare än 20 dagar så debiterar jag för ingredienser & eventuella kostnader om jag börjat arbeta med eran beställning. Ej uthämtad tårta debiteras fullt pris.

Vid hyra av tårtfat återlämnas detta inom 4 dagar efter leveransdatum och eventuella skador eller utebliven retur debiteras med värdet på fatet.